Reactie

Wij vinden het leuk om een reactie van u te ontvangen.

Mevrouw Meijers, u wij zijn heel blij dat u naar onze concerten komt en wij helpen u graag.

Namens het bestuur: tot ziens!

 

Van mevrouw Meijers ontvingen wij op 4 april 2018 de volgende reactie, waar we eerlijk gezegd trots op zijn.

Al enkele jaren bezoeken mijn nichtje en ikzelf de door u aangeboden fantastische concerten. Ik maak gebruik van een rolstoel, maar dat is geen enkel probleem. Iedere keer staan bestuursleden klaar om mij via de hoofdingang van het kerkje naar binnen te helpen. Vorige maand was alles geblokkeerd wegens werkzaamheden in de stad. Alleen via de gemetselde trap was de ingang te bereiken. Voor de rolstoel dus niet mogelijk. Maar voor het bestuur was ook dat geen enkel probleem. Zelf kon ik gelukkig nog wel de trap op en het mannelijke bestuurslid, dat mij altijd helpt, zorgde ervoor dat de rolstoel ook boven kwam.
Ik wil jullie daarom langs deze weg van harte bedanken voor jullie opmerkzaamheid en hulp. Het is een genot om naar jullie uitvoeringen toe te komen en ook te genieten van jullie behulpzaamheid.
Het is leuk om mezelf terug te zien op jullie foto!
Mathilde Meijers, Stein

 

Beste dames, dank u wel voor de aardige, lovende reactie. We zijn er trots op dat we voor volgend jaar weer een mooi, afwisselend muzikaal programma kunnen bieden. Alle optredens zijn van een kwalitatief goed niveau. We kijken er naar uit u en vele andere bezoekers weer te verwelkomen. Met vriendelijke groet, het bestuur van Cultura Vita

11 reacties


 1. Dank voor het overzicht van de nieuwe muzikale zondagen van 2018. Het is een prachtig en afwisselend programma met een fijne diversiteit aan optredens.

  En er wordt een maand aan toegevoegd. Ook in juli is er een uitvoering. Fijn, dan duurt de zomervakantie niet zo lang.

  Zo te zien belooft het 9 fijne zondagmiddagen te worden.
  Nu snel de agenda van volgend jaar kopen en de datums vastleggen, zodat we ze niet kunnen vergeten.

  Beantwoorden

 2. Beste dames en heren vrijwilligers van Cultura Vita,
  Verleden jaar en ook in 2016 hebben wij diverse zondagmiddagen genoten van heel verschillende muziekgezelschappen, die ons gezellige en blijde uurtjes hebben bezorgd in het mooie Gruizenkerkje in het centrum van de stad. Wij voelden ons een met de diverse artiesten en konden intensief meeleven met inhoud en voordracht van de ensembles. Alle dagelijkse rompslomp kon met een blij hart worden vergeten tijdens de heerlijke ontspannen uurtjes die wij meemaakten bij Cultura Vita. Het nieuwe programma, dat wij zojuist hebben bewonderd, zet ons aan tot reservering voor volgende uitdagende optredens. Wij zijn erg benieuwd en zijn graag weer van de partij in 2017. Voorts heel veel dank voor jullie organisatie en belangeloze inzet voor iedereen, die daar gebruik van wil maken. Met vriendelijke groeten, Ineke van de Oever – Jet Bijlsma, Sittard/Geleen

  Beantwoorden

 3. Dit jaar heb ik met mijn vrouw genoten van de optredens in het Gruizenkerkje; enkele bijeenkomsten heb ik jammer genoeg gemist door omstandigheden.

  Nu het ik de folder voor de optredens in 2017 gekregen. Dat ziet er goed uit. We zullen weer acte de présense geven. Het is weer een goede afwisseling van diverse soorten muziek en dat waarderen we ten hoogste.

  Beantwoorden

 4. Ik ben dit jaar bij de meeste concerten in de Gruizenkerk geweest. Het was een mooi programma in een prachtig oud kerkje. Ga zo door, Cultura Vita

  mevrouw Pisters

  Beantwoorden

 5. Voor de 1ste keer na lange tijd in het kerkje geweest, het was voor mij pure nostalgie en dan met het optreden van Paul van Loo op 14 feb 2016, het was geweldig en een fijne sfeer.

  Op 13 maart weer geweest, nu met vriendin, bij het Maaslands Kozakkenkoor.
  Wij hebben genoten, het was geweldig.

  Beantwoorden

  1. Hartelijk dank voor uw lovende reactie.
   Wij hopen u nog vaak te zien bij de concerten!
   Het bestuur van Cultura Vita

   Beantwoorden

 6. Ik ben al verschillende keren bij een concert van jullie geweest. Elke keer geweldig. Er is veel variatie, maar ik zou toch graag weer eens een klassieke middag meemaken.
  Mevr. Smeets

  Beantwoorden

 7. Wat hebben we afgelopen zondag weer genoten. Dat je met 4 Saxofonen zo’n mooie muziek kunt maken. Die groep is echt geweldig. En leuk dat het kerkje nagenoeg helemaal vol was.

  Overigens vond ik de uitvoering van september met de groep Eurasia ook prachtig.

  Beantwoorden

 8. Het optreden van het Eurasia Quartet 13 september was geweldig. Een viool ensemble met een grote variatie aan repertoire !
  Fijn dat er nu ook een Facebookpagina facebook.com/culturavita.sittard is, waar we Cultura vita kunnen volgen !

  Beantwoorden

 9. Beste organisatoren van de Gruizenkerk-concerten,
  Dank u wel voor de mooie zondagmiddagen, die wij hebben kunnen beleven in het Gruizenkerkje in het Centrum van Sittard. De optredens waren zeer verschillend van inhoud en de kwaliteit was telkens prima en de ambiance uitstekend. Dat is juist de aantrekkingskracht, die jullie weten te bereiken, op het publiek. Het aanbod van jullie programma is een aangename invulling van onze zondagmiddagen. Daar zijn wij heel gelukkig mee en wij hopen, dat jullie hier nog veel mooie uitvoeringen aan zullen toevoegen. Tot ziens: Anke van de Oever en Hermie Verstraten, Sittard/Geleen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *